Arko suncobran sa Iroko lukom

ČIME SE BAVIMO

PRIČA O NAMA

Prije nego što saznate više o našoj velikoj kolekciji baštenskih suncobrana, dozvolite da Vas upoznamo sa strašću koja prati svaki od naših proizvoda još od 1985. godine. EdenGarden je projekat koji je kreiran da bi ponudio savršenu kombinaciju inovativne i prefinjene forme, sofisticiranih materijala vrhunskog kvaliteta i vještine izrade, kao i praktičnost korištenja. Naša velika ponuda modela dizajnirana je tako da se prilagođava pojedinačnim osobinama svakog prostora štiteći Vas od sunca i kiše, pri čemu se uklapa u svaki prostor i poboljšava ga.

Arko suncobran sa Iroko lukom

Arcov posjeduje dizajn koji kreće od jedinstvenog oblika stuba. Cjelokupna struktura je dizajnirana tako da osigurava da estetski izgled i funkcionalnost ostaju nepromijenjeni tokom vremena.

Luk je u potpunosti napravljen od iroko drveta od strane naših vrhunskih majstora. Njegova ljuskasta konstrukcija osigurava maksimalnu pouzdanost i izdržljivost. Svaki njegov dio je osmišljen sa namjerom da poboljša otpornost na vremenske uslove, a da se istovremeno ne ugrožavaju njegove estetske karakteristike.

Arco baštenski suncobran se može izraditi u osmougaonom, pravougaonom i kvadratnom obliku. Maksimalna veličina je 4x4m (oko 13×13 stopa).

Dodatni detalji

Bočni stub 92x92mm, od pritiskom tretiranog iroko drveta.

Platno napravljeno od 100% akrilnog platna ili termolijepljenog PVC platna.

Svi dijelovi su izrađeni od cinčanog čelika, tretirani praškastim premazom epoksidne smole i ugljenom završnicom.

Drveni okvir sa zamjenjivim letvama.

Čelična konstrukcija spojena inoksnim šarafima.

Vjetrootporni ventil.

Izbor između fino polirane betonske baze ili čelična ukopana baza preko koje se suncobran može pričvrstiti za podlogu.

Zavjesice sa svih strana – zaštitna vreća – rotacija 360°.

Boje

Boje i platno po izboru.

 Standard
Optional

 Dimenzije
200×300 cm
250×350 cm
300×400 cm
300×300 cm
350×350 cm
Ø300
Ø350
Ø400