Fiesole tradicionalni baštenski suncobran

ČIME SE BAVIMO

PRIČA O NAMA

Prije nego što saznate više o našoj velikoj kolekciji baštenskih suncobrana, dozvolite da Vas upoznamo sa strašću koja prati svaki od naših proizvoda još od 1985. godine. EdenGarden je projekat koji je kreiran da bi ponudio savršenu kombinaciju inovativne i prefinjene forme, sofisticiranih materijala vrhunskog kvaliteta i vještine izrade, kao i praktičnost korištenja. Naša velika ponuda modela dizajnirana je tako da se prilagođava pojedinačnim osobinama svakog prostora štiteći Vas od sunca i kiše, pri čemu se uklapa u svaki prostor i poboljšava ga.

Fiesole tradicionalni baštenski suncobran

Ukoliko tražite tradicionalni suncobran prefinjenog izgleda koji je istovremeno praktičan i izdržljiv, suncobran Fiesole je idealno rješenje za Vas.

Takođe možete koristiti Fiesole kao okvir i upotpunjenje za već postojeća rješenja sa našim Velikim Suncobranima. Dostupan je u opcijama spušteni ventil, uzdignuti ventil i Split Solution.

Ovaj suncobran može biti izrađen u osmougaonom, pravougaonom i kvadratnom obliku. Maksimalna veličina koju nudimo je do 4x4m (oko 13×13 stopa). Nudimo mnoge mogućnosti prilagođavanja: visina, boja, tip platna, zavjesice, čičak traka, kao i mnoge druge koje će biti pažljivo izrađene prema Vašim željama.

Svaki Fiesole suncobran je ručno izrađen prema Vašim preciznim specifikacijama.

Dodatni detalji

Stub od Iroko drveta, tretiranog pritiskom, prečnika 50mm.

Drvena ili aluminijumska konstrukcija.

Platno izrađeno od 100% akrilnog platna 300g/m2, termolijepljenog PVC ili AIR SOLTIS-a.

Vjetrootporni ventili.

Drška za ručno otvaranje i zatvaranje suncobrana, na zahtjev.

Zavjesice sa svih strana.

Izbor između okrugle cementne baze sa riječnim šljunkom ili fino polirane betonske baze.

Zaštitna vreća.

Boje

Boje i platno po izboru.

 Standard
Optional

 Dimenzije
200×300 cm
250×350 cm
300×400 cm
300×300 cm
350×350 cm
400×400 cm
500×500 cm
Ø300
Ø350
Ø400