Kite tenzionirani baštenski suncobran

ČIME SE BAVIMO

PRIČA O NAMA

Prije nego što saznate više o našoj velikoj kolekciji baštenskih suncobrana, dozvolite da Vas upoznamo sa strašću koja prati svaki od naših proizvoda još od 1985. godine. EdenGarden je projekat koji je kreiran da bi ponudio savršenu kombinaciju inovativne i prefinjene forme, sofisticiranih materijala vrhunskog kvaliteta i vještine izrade, kao i praktičnost korištenja. Naša velika ponuda modela dizajnirana je tako da se prilagođava pojedinačnim osobinama svakog prostora štiteći Vas od sunca i kiše, pri čemu se uklapa u svaki prostor i poboljšava ga.

Kite tenzionirani baštenski suncobran

Kite je tenzionirani baštenski suncobran, novi koncept koji spaja sve najbolje karakteristike paviljona u kombinaciji sa suncobranskim otvaranjem, zahvaljujući kojem struktura ne zahtijeva gradsku dozvolu.

Snaga konstrukcije, u potpunosti napravljene od cinčanog i plastificiranog željeza, dozvoljava korštenje bočnih panela koji se pričvršćuju čičkom ili trakama, čineći ovaj proizvod idealnim za sva godišnja doba.

Može se koristiti u najtežim vremenskim uslovima, počevši od snježnih planinskih vrhova, pa sve do vrelih pustinja. Njegov patentovani način otvaranja dozvoljava teškom PVC materijalu (ili mikrošupljikavom Soltis platnu) da bude zategnuto, dajući krošnji suncobrana poseban zakrivljeni izgled.

Preporučujemo ovaj baštenski suncobran u četvrtastom obliku. Maksimalna veličina do koje ide je 6x6m (nekih 20×20 stopa).

Dodatni detalji

Krošnja od termolijepljenog PVC platna velike rastegljivosti, sa ojačanjima od inoksne žice sa svih strana.

Centralni stub (okrugli, prečnika 130mm) i svi njegovi dijelovi su izrađeni od cinčanog čelika, tretirani praškastim premazom epoksidne smole i ugljenom završnicom.

Na izbor ostavljamo, fino poliranu betonsku bazu ili čelični anker za pričvršćivanje na podlogu.

Drška za ručno otvaranje i zatvaranje.

Zavjesice sa svih strana.

Boje

Boje i platno po izboru.

 Standard
Optional

 Dimenzije
300×300 cm 350×350 cm
400×400 cm 450×450 cm
500×500 cm 600×600 cm